Uw verkoopmakelaar

Overweegt u uw huis te verkopen, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopadvies.

Na een uitgebreide opname van uw woning, geven wij u een deskundig en vrijblijvend advies met betrekking tot de opbrengstverwachting en de daarbij te hanteren vraagprijs. Als u met ons in zee gaat dan wordt uw woning met uitgebreide informatie, aanbiedingstekst, foto’s, video en plattegronden via het NVM uitwisselingssysteem. Deze gegevens worden opgenomen in het aanbod van de meest bekeken website: www.funda.nl
Tevens wordt deze gegevens met foto´s, video en plattegronden op onze website geplaatst. Via Google Earth is uw woning en de directe omgeving op onze website goed zichtbaar.

Afhankelijk van de mogelijkheden zullen wij uw woning voorzien van: een tuinbord, een V-bord en/of raambiljetten. Ook zorgen wij voor een fotopresentatie van uw woning in de etalage van ons kantoor. Daarnaast kunnen wij voor uw woning een uitgebreide kleurenbrochure (laten) maken. In overleg met u adverteren wij in regionale dag- en weekbladen om uw woning onder de aandacht te brengen van de doelgroep(en).

Voorts verzorgen wij de bezichtigen van uw woning en zullen wij na overleg met u de onderhandelingen starten met kandidaat-kopers. Zodra deze onderhandelingen zijn afgerond, maken wij de koopovereenkomst op. Na een uitgebreide uitleg van de koopakte wordt deze door u ondertekend en begeleiden wij u tot en met de notariële levering. Uiteraard staan wij ook na deze levering voor u klaar!

Nieuwste woningen

Doornstraat 11
2584 AL Den Haag
€ 875.000 k.k.
250m² 1000m³ 10 kamers
Onder bod
Wouwermanstraat 54
2525 KV Den Haag
€ 125.000 k.k.
77m² 265m³ 4 kamers