Robertvanderzwan.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verkopen

Verkoop uw woning met de grootste kans op succes

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Uiteraard zijn wij u hierbij graag van dienst! 
Wij doen graag voor u het “huiswerk”!

Na een uitgebreide opname van uw woning, geven wij u een deskundig en vrijblijvend advies met betrekking tot de opbrengstverwachting en de daarbij te hanteren vraagprijs. Uw woning wordt met uitgebreide informatie, aanbiedingstekst en foto’s via het NVM uitwisselingssysteem. Deze gegevens worden automatisch opgenomen in het aanbod van de meest bekeken website: www.funda.nl
Tevens wordt deze gegevens met foto´s op onze website geplaatst. Via Google Earth is uw woning en de directe omgeving op onze website goed zichtbaar.

Afhankelijk van de mogelijkheden zullen wij uw woning voorzien van: een tuinbord, een V-bord en/of raambiljetten. Ook zorgen wij voor een fotopresentatie van uw woning in de etalage van ons kantoor. Daarnaast kunnen wij voor uw woning een uitgebreide kleurenbrochure (laten) maken. In overleg met u adverteren wij in regionale dag- en weekbladen om uw woning onder de aandacht te brengen van de doelgroep(en).

Voorts verzorgen wij de bezichtigen van uw woning en zullen wij na overleg met u de onderhandelingen starten met kandidaat-kopers. Zodra deze onderhandelingen zijn afgerond, maken wij de koopovereenkomst op. Na een uitgebreide uitleg van de koopakte wordt deze door u ondertekend en begeleiden wij u tot en met de notariële levering. Uiteraard staan wij ook na deze levering voor u klaar!

Meer informatie of een afspraak?

Stel hieronder uw vraag of neem contact op voor een afspraak:

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoe veel is: ?