Robertvanderzwan.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 26 maart

Zaterdag 26 maart vindt de vernieuwde NVM Open Huizen Dag plaats. Geen deelnemende woningen om te bezoeken, maar wij als  NVM-makelaar geven jou vrijblijvend advies.

Heel Nederland zit met woonvragen, daarom is de NVM Open Huizen Dag vernieuwd. De NVM-makelaars komen dit keer bij jou thuis met vrijblijvend advies.

Misschien ben je benieuwd naar de waarde van je woning of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een mooi nieuw huis voor jou beschikbaar is op een goede locatie.

Anderzijds heb je misschien een prachtig huis en wil je verduurzamen, maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken. 

Een NVM-makelaar kan je helpen met deze vragen. Ze gaan massaal het land in om bij jou thuis thuis, op hun makelaarskantoor, of online, vrijblijvend te helpen met al je woonvragen en wensen.

Afspraak maken

Bel met ons kantoor voor vrijblijvend advies.

Telefoonnummer 070-358 86 80

Tekst en foto NVM

Nieuwste woningen

Valkenboskade 356
2563 HH Den Haag
€ 435.000 k.k.
113m² 462m³ 4 kamers
Dr. Lelykade 118
2583 CN Den Haag
€ 675.000 k.k.
110m² 355m³ 3 kamers