Robertvanderzwan.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Robert van der Zwan Makelaardij nog 3 jaar langer shirtsponsor bij SVC'08

Robert van der Zwan Makelaardij nog 3 jaar langer shirtsponsor

Naast Rederij Groen en Restaurant & Lunch Café Zarautz heeft ook Robert van der Zwan Makelaardij zijn contract verlengd. Robert is al 5 jaar de trouwe shirtsponsor van de jeugdafdeling. Met de verlenging van dit contract gaan we richting een 8-jarige, succesvolle, samenwerking. Bovendien betekent dit goede nieuws dat alle shirtsponsoren zijn vastgelegd tot het einde van seizoen 2025.

Robert is al lange tijd verbonden aan SVC'08 en wij kijken uit naar nog vele jaren. De unieke binding met onze sponsoren zorgt voor een duurzame relatie. Niet alleen op het gebied van sponsorschap, maar ook in het verenigingsleven. Robert van der Zwan is vaak op SVC'08 te vinden en denkt dan ook graag mee over het wel en wee van de club. Dit maakt hem meer dan een sponsor.

Ook kunnen leden bij hem terecht op zijn kantoor aan de Statenlaan 143. Hier helpt hij iedereen met aan- en verkoopbegeleiding, taxaties, vastgoedbeheer en advisering van nieuwbouwprojecten. Robert van der Zwan staat bij ons, maar ook buiten de club, bekend als een betrouwbare en ervaren deskundige. Contact opnemen kan via: 070 358 86 80 of info@robertvanderzwan.nl

Nieuwste woningen

Groenteweg 98
2525 JX Den Haag
€ 275.000 k.k.
101m² 395m³ 4 kamers
Onder bod
Blois van Treslongstraat 73
2581 VX Den Haag
€ 435.000 k.k.
95m² 340m³ 4 kamers