Robertvanderzwan.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

News

Aankoopmakelaar! Vergroot je kans op succes!

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. Zo heeft u onder andere een onderzoeksplicht, waarbij u vóór uw aankoop allerlei zaken die betrekking hebben op het huis zelf moet checken. 

Koningsdag 2022

Wij wensen u een fijne koningsdag toe. Wat heerlijk dat we deze zonder beperkingen kunnen vieren.

#koningsdag #WillemAlexander #Maxima #King #Maastricht #tompouces #oranjebitter #feest #vrijmarkt #oranje #festival

Huizenkopers zien het zonniger in.

Ook Funda merkt dat de huizenmarkt in beweging begint te komen. Kopers zien het minder somber in en de toeloop op makelaars neemt toe, meldt de huizensite. Kopers vinden het nog steeds geen geweldig moment om toe te slaan, maar wel een stuk beter dan eerder. Het vertrouwen onder kopers dat het nu een goed moment is om te kopen, steeg naar het hoogste niveau sinds maart 2021. 

Mooiste plein van Den Haag

De bomen staan er weer prachtig in bloei aan het Sweelinckplein in Den Haag.

 

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 26 maart

Zaterdag 26 maart vindt de vernieuwde NVM Open Huizen Dag plaats. Geen deelnemende woningen om te bezoeken, maar wij als  NVM-makelaar geven jou vrijblijvend advies.

Samen in actie voor Oekraïne

Als makelaars en taxateurs zijn wij dag in, dag uit bezig met "een dak boven het hoofd". Voor veel Oekraïners is dat op dit moment niet vanzelfsprekend; zij hebben onze hulp op dit moment hard nodig. Zowel de mensen die het land zijn ontvlucht als zij die zijn achtergebleven. Met jouw gift kunnen de samenwerkende hulporganisaties noodhulp verlenen. Help je mee? https://tinyurl.com/y8qqsczw

Welke bescherming biedt de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u een vangnet als u door omstandigheden uw hypotheek niet meer kunt betalen. Of als een restschuld overblijft na de verkoop van uw huis. De NHG is een garantie op hypotheken voor koopwoningen met een koopprijs tot de gemiddelde huizenprijs. In 2022 is de NHG-grens €355.000.

beste wensen voor 2022

Robert van der Zwan Makelaardij wenst een ieder een mooi 2022 toe. Natuurlijk staan wij ook in 2022 graag voor u klaar bij uw zoektocht naar een nieuwe woning, de verkoop van uw huidige woning of een taxatie.

New listings

Westduinweg 179
2583 AA Den Haag
€ 550.000 k.k.
131m² 471m³ 5 rooms
Sold with reservation
Westduinweg 136 E
2583 AD Den Haag
€ 275.000 k.k.
68m² Balcony 4 rooms