Robertvanderzwan.nl gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april!

NVM Open Huizen Dag op zaterdag 6 april!

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. De volgende editie van de NVM Open Huizen Dag vind plaats op zaterdag 6 april. Op deze dag worden deelnemende huizen opengesteld voor geïnteresseerde kopers, waardoor ze op een laagdrempelige en uitnodigende manier een huis kunnen bezichtigen. 

En met succes! Zo deden er tijdens laatste editie, op 30 september 2023, meer dan 8.000 woningeigenaren mee. Hiermee waren ruim één op de vier woningen die op dat moment te koop stonden, te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag.

Waarom zou je als verkopend huiseigenaar meedoen? Onderstaande punten kunnen helpen om jouw verkopers ervan te overtuigen om mee te doen aan de NVM Open Huizen Dag.

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Bovendien wordt je huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
  2. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk te willen verkopen.
  3. Door mee te doen aan de Open Huizen Dag spring je eruit ten opzichte van de concurrent.
  4. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen. 
  5. Je kunt na afloop zien hoe jouw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met je NVM-makelaar bespreken.

Nieuwste woningen

Verkocht onder voorbehoud
Tesselsestraat 128
2583 JM Den Haag
€ 275.000 k.k.
75m² 268m³ 4 kamers
Verkocht
Schelvisstraat 15
2583 TW Den Haag
€ 499.000 k.k.
105m² 375m³ 5 kamers